top of page

Kelly Lijnen   -  “Bij juf Carine kunnen ze hun gevoelens goed uitdrukken”
 

Kelly Lijnen is verpleegkundige en moeder van drie kinderen. Voor de coronacrisis volgde ze zelf ook

al yoga bij Carine Simons. Daar ontdekte ze “wobbelyoga”, iets wat precies paste voor haar zoontje Leander.
 

Kelly: “Toen we dan in corona lockdown gingen ben ik automatisch gevolgd naar de online lessen van Sep & Sien. En niet alleen Leander maar ook de andere twee kinderen hebben er deugd van. Ze volgen niet alleen de lessen, maar spelen ook op andere momenten op het balansbord. Eentje maakt zelfs het huiswerk op het bord omdat het zo ontspant en zorgt voor een hogere concentratie. De andere dochter ontspant zich op het bord voor een examen en dat werkt ook.”

Maar het is niet alleen het balansbord waar Kelly enthousiast over is: “De lesje van Carine zijn top. ‘Juf’ Carine weet de kinderen te raken. Ze slaagt er wonderwel in hen mee te nemen in een verhaal en om

de kinderen hun gevoelens te laten uiten. Ik ben supertevreden over Sep & Sien en kan het iedereen aanraden.”

Patsy Kerkhofs   - “Sep & Sien voor de verjaardag”
 

Patsy Kerkhofs is een druk bezette vrouw die vaak van thuis uit werkt. Sep & Sien was daarbij een welgekomen hulp.

Patsy: “Dat half uur dat ze geconcentreerd met Sep & Sien bezig zijn zorgt voor een moment van ontspanning en rust. Voor hen, maar ook voor mij. Als thuiswerkende moeder kan ik taken die veel concentratie vergen, op dat moment afwerken.”

 

Ze volgde zelf al jaren yoga bij Carine Simons en nam ook al deel aan de ouder-kindyoga van Carine. Toen corona dat onmogelijk maakte, gaf ze haar jongste een sessie van een half jaar bij Sep & Sien cadeau. Beide kinderen waren dolenthousiast over het concept. 

Patsy: “Ze doen graag aan yoga op dat balansbord en maken enthousiast de tekeningen die als surplus bij elke les zitten. Zowel de jongste van zes als de oudste van tien zijn even dol op Sep & Sien. Dus krijgt de oudste met haar verjaardag een verlenging voor een half jaar. Daar gaan ze allebei enorm blij mee zijn.”

Sarah Willems    “Goed voor de ontwikkeling van mijn kinderen”

Sarah Willems is turnjuf en is dus goed geplaatst om de lessen van juf Carine goed in te schatten. Ze is dolenthousiast!

Sarah: “De kinderen van tegenwoordig zijn heel veel bezig met schermen: televisie, computer, tablet, spelconsoles … Dat maakt dat ze minder en minder op ontdekkingstocht gaan naar hun eigen lichaam, wat nochtans erg cruciaal is in het opgroeien. Dankzij de lessen van Sep & Sien leren mijn twee kinderen van 6 en 4 jaar hun lichaam beter kennen. Yoga spreekt namelijk alle lichaamsdelen aan. Je moet je klein maken, uitrekken, je werkt aan de lateralisatie en leert je ademhaling beheersen …


Kortom, allemaal zaken die belangrijk zijn voor de algemene ontwikkeling van een kind. Bovendien zijn de lesjes van Juf Carine plezierig om volgen. De inkleding is fantastisch en het spullendoosje dat bij de lessen hoort is ook zo tof. Wij zijn begonnen met een abonnement van één maand, maar na die maand wilden de kinderen onmiddellijk een jaarabonnement, en dat hebben ze ook gekregen.”

Sien_edited_edited.png
Sep_Cirkel_edited_edited.png

Wat vertellen onze klanten?

bottom of page